28 Ekim 2014 Salı

nilüfer belediyesinden 60 bin bayrak








Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu yıl vatandaşlara 60 bin türk bayrağı dağıtılacağını açıkladı. Cumhuriyet Bayramı son 10 yılda olduğu gibi bu yıl da Nilüfer’de halkla birlikte coşkuyla kutlanacak. 91. yıl kutlamaları için hummalı bir çalışma içine giren Nilüfer Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki hazırlıklarını tamamladı.

On binlerce kişinin katılacağı Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından sanatçı konseri olacak. Nilüfer Belediyesi 29 Ekim günü tüm ilçeyi etkinliklere davet ederken, belli noktalarda ücretsiz bayrak dağıtımına başladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bu yıl vatandaşlara 60 bin bayrak dağıtılacağını açıkladı.
2005 yılından bu yana 10 yıldır Nilüferliler’in tek yürek halinde yürüyüşe katıldıklarını hatırlatan Başkan Bozbey, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Bozbey, “Cumhuriyet Bayramı’nı, Cumhuriyetimizin 91’nci yılını hep beraber, halkımızla birlikte, halkın bayramını, Türkiye’nin bayramını yine halkımızla FSM’de kutlayacağız” de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder